Betonputten in Artis Amsterdam

Bij Betonputten.nl zijn we trots op onze recente bijdrage aan de infrastructuur van een van Nederland's meest geliefde dierentuinen, Artis in Amsterdam. Ons team heeft met succes een hoogwaardige betonput met geïntegreerde pompput geïnstalleerd, die essentieel is voor het efficiënt beheren van waterfaciliteiten binnen de dierentuin.

Locatie: Dierentuin Artis, Amsterdam

Projectomschrijving: Installatie van een betonput met pompput

Doel van het Project: Verbetering van het waterbeheersysteem binnen de dierentuin, met een focus op duurzaamheid en efficiëntie.

Uitdagingen: Het navigeren binnen de gevoelige omgeving van de dierentuin, met minimale verstoring voor de dieren en bezoekers.

Oplossingen: Gebruik van geavanceerde installatietechnieken en nauwe samenwerking met het management van Artis om verstoring te minimaliseren.

Werk uitgevoerd door: Bolkland BV

De door ons geïnstalleerde betonput met pompput is ontworpen om maximale efficiëntie en betrouwbaarheid te bieden. Dit systeem speelt een cruciale rol in het watermanagement van de dierentuin, waarbij het zorgt voor een effectieve afvoer en recycling van water. De installatie werd uitgevoerd met strikte naleving van alle milieunormen en -regelgeving, waarbij we er zorg voor droegen dat de dieren en hun leefomgeving op geen enkel moment werden verstoord.